Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Obratite nam se

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > o nama

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd nalazi u Xi'an Hi-Tech razvoj zona, je certificirani visoko i nove tehnologije tvrtka, specijalizirana za R & D, proizvodnja i prodaja titana i različite supstrate elektrode, kao i obojenih metala i njihovi proizvodi duboko obraditi.

Elade ima svoj vlastiti profesionalni tehnički tim koji je usko surađivati s Xi'an objavljuje šangajsko Sveučilište na istraživanje i razvoj elektrode u nekoliko godina. Kontinuiranog poboljšanja i inovacija na dizajn i obrada tehnika, svoje proizvode osvojiti dobar ugled i posjeduje više konkurentan na tržištu. posebno metalne elektrode pogodan za razne kemijske industrije je dosegao međunarodnim napredne razine i na kvalitetu proizvoda i performanse.


Elade uglavnom bavi metalnih materijala poput titana, tantal, Niobij i Cirkonij kao i različitih kompozitnih anoda i katoda materijala koji se primjenjuju na području elektrokemije, koji se uspješno koriste u mnogim područjima, kao što su proizvodnja chlor-lužine, klorat i perklorat, electroextraction od obojenih metala, elektro-taloženja, galvanizaciju, elektroforeza, elektro-dijalizu, elektro-sinteza, Ionizirana voda sintisajzer, katodna zaštita, formiranje aluminijska i bakrena folija i nakon tretmana.


Elade također nudi integrirani dizajn, proizvodnju i usluge tehničkog savjetovanja, uključujući površinske anodne oksidacije i korozije zaštite kroz Ru i Pd premaza za Titan opreme, elektrodepozicija, galvanizaciju vode i tako dalje. Tvrtka ima napredno upravljanje sustava, proizvodnje i testiranja opreme, i je dobio certifikat sustava kvalitete ISO9001.


Tijekom godina, Elade preuzima "oraničnih kao snagu, dobro upravljanje" kao koncept za poduzeće. Proizvodi poduzeća pronaći dobru prodaju u više od 20 domaćih provincija i gradova i izvezeni široko na međunarodnim tržištima, u zemljama i regijama kao u Americi, Britaniji, Japanu, Koreji, sredini Istok, itd. Proizvoda i usluga osvojiti hvale i duboko povjerenje kupaca i može se prilagoditi prema željama naručitelja.

Želimo da blisko surađuju s domaćim i inozemnim kupcima, kako bi se postigla "Komplementarne prednosti", "obostrane koristi i win-win" i "Zajednički razvoj"!


Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: