Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za industrijske vode

Cink anoda za industrijske vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za industrijske vode, a s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin Cink za industrijske vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas. Operativni princip...

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za industrijske vode, a s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin Cink za industrijske vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas.

Princip rada elektrolitska voda mijenja električne energije u kemijsku energiju elektrolitički proces. Smanjenje reakcije oksidacije se događa u blizini elektroda u ćelije tako da se otpadne vode pročišćavaju.


Ova metoda liječenja vodom uključuje izravnu oksidaciju redukcije reakcija na elektrode i neizravne oksidacije reakcije redukcije između kemijskih proizvoda generiran u blizini elektroda i proizvoda u vodu, električni plutanje (po malim mjehurićima u elektroliza proces plutajući) i tako dalje.


U regiji anoda, organski u otpadne vode koje je teško to degradira i redukcijskih anorganskih pojaviti reakcije oksidacije kada anoda je impresioniran struja može oksidirati na bezopasne tvari.


U regionu katodne otrovne metalnih iona svode na metal izravno ili svibanj promijeniti otrovne visoke valence metalnih iona u nisko otrovne metalnih iona redukcije katoda. titanium electrode for industrial water
Pružamo mješoviti metalni oksid (MMO) Titan Cink kroz iznad princip rada za kupca u skladu s njihovim zahtjevima.

Hot Tags: Cink anoda za industrijsku vodu, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: