Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za bazen

Cink anoda za bazen

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina Cink za bazen proizvođača i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin Cink za bazen uz dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas. U posljednjih nekoliko godina praksa...

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina Cink za bazen proizvođača i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftin Cink za bazen uz dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas.


U posljednjih nekoliko godina praksa dezinfekciju i javnih i privatnih bazena vode konsolidirano, kroz proizvodnju hipoklorit izravno u pumpanje krug, kroz elektrolizu vode u bazenu, prethodno additivated otopinom u mjeri od oko 4g/lit.


Stanica koristi varijable broja male veličine elektrode, oko 100 cm2 , i kontrolira senzor koji regulira njegovo funkcioniranje na temelju razinu koncentracije u Hyperchlorite u bazenu.


Elektrode raditi alternativno kao katoda i anoda u svrhu eliminiranja naslage karbonata kalcija i magnezija koji je oblik na površini. Iz tog razloga sve elektrode se aktiviraju s premazom, općenito Rhutenium oksid + iridij oksid temelji se i Obrada površina titana koji čini ih vrlo brojne inverzije polariteta da proces zahtijeva.

Smo zalihe obje elektrode smanjiti za mjerenje prema kupca crtež i listova od 1 m2 ili više u slučajevima kada klijenti žele upravljati rezanje za sebe.
Hot Tags: Cink anoda za kupanje bazen, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: