Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Cink anoda za cirkulaciju vode

Cink anoda za cirkulaciju vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za cirkulaciju vode i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti jeftin Cink za cirkulaciju vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas. Kruži voda...

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina anoda za cirkulaciju vode i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti jeftin Cink za cirkulaciju vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas.

Kruži voda dijeli na more voda i slatkovodnih tretman:

Metoda liječenja vodom mora: kroz more vode elektrolizom, Natrijev hipoklorit i ostale oksidirajuće tvari su generirani. Te tvari mogu ubiti ličinke morskih organizama i spore kako bi se spriječilo pričvršćivanje morskih organizama. Kada kruži vodovodne cijevi kao katode, može zaštititi katode i ima funkciju korozije i premazi. More vode elektrolizom sistem za cirkulaciju vode je naširoko koristi u moru elektrane, brodskih balastnih voda i drugih područja.

Slatkovodna metoda liječenja: putem elektrolize slatkovodne, visoke koncentracije hidroksida nastaje u blizini katode; tih hidroksida su lako kombinirati minerale i istaložiti. Voda je omekšala ovaj proces. Na anodu, hidroksilnih radikala, ozona i klor su generirani i te tvari mogu sterilizirati. Ovaj elektrolitski sustav je naširoko koristi u području unutrašnjosti elektrane cirkulaciju vode, centralno klima kruži voda, i velike industrijske kruži vode i dezinfekciju industrije.

Anode For Water Circulation Treatment

Ova anoda za slatkovodne koje pruža naša tvrtka ima visoke kisika evolucija, stvaranje hidroksilnih radikalne, ozon i ostale oksidirajuće tvari. Ovaj proizvod je visoko učinkovit, dugo životnog vijeka, naširoko koristi u slatkovodnim cirkulaciju vode tretman, industrijska voda omekšati i dezinfekciju industrije.

Cink anoda za cirkulaciju vode može se primijeniti za klima uređaj voda kruži sustav, elektrane kruži voda itd.

Hot Tags: Cink anoda za cirkulaciju vode, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: