Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Titan Cink anoda elektrolitski ekstrakcija metala

Elektrolitski ekstrakcija metala je način da se čisti metal koji redukcije reakcija metalnih iona, biti iznuđen u elektrolit nakon pročišćavanja, potrebno na površini katodne metala s velikim potencijalom.


Proizvodnja obojenih metala mogu direktno dobiti od vađenje čistog metala elektrolizom i možete preskočiti srednji postupak taljenje grubog metala. Dimenzionalno stabilan anode se koriste u tom procesu puno u industriji metala rafinerije. Elektrolitski metalurgije u mokrim metalurške industrije ima veliki udio. Na taj način, obojenih metala, Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni, Cr i tako dalje, su proizvodi elektrolitski metalurgije. Elektrolitski vađenje može se provoditi u otopinu klorida, sulfata i mješovite otopine klorida i sulfata.

Primjena Titan Cink anoda elektrolitski metalurgije:

Elektrolitski ekstrakcija obojenih metala mogu provoditi u elektrolita klorid, sulfat elektrolita i klorida sulfat mješoviti elektrolita. To zahtijeva dobru stabilnost anoda, otpornost na koroziju, dugi vijek trajanja i dobro elektrokatalitičku aktivnost smanjiti anoda reakcija prenapona potencijal i spremnik. To je teško odabrati pogodan za materijale za izdvajanje metala iz elektrolitski metalurgije. U posljednjih nekoliko godina, Titan Cink je široko primijenjen na području metala rafinerije.

Primjena elektrolitski metalurgije:

Elektrolitski ekstrakcije volfram, nikal, Kobalt, mangan, krom, cink, kadmij

Elektrolitski ekstrakcije bakra visoke ekstrakcije

Elektrolitski ekstrakcija plemenitih metala i oporavak

Bakar taloženja pločica jetkanje rješenje

Elektrolitski metalurgije u tri različita rješenja:

1. elektrolitski ekstrakcije metala iz otopine klorida

Klorida je uglavnom se na Cink elektrolize otopine klorida. Sloj Titan Cink ima karakteristike niske klor potencijal, dobra električna vodljivost, jake korozije, dugi vijek trajanja i tako dalje. Nakon toga elektroda modifikacija, Elade tvrtka može dodatno poboljšati anoda je potencijal kisika evolucije i produžiti vijek trajanja anoda.

2. elektrolitski ekstrakcije metala iz otopina sulfata

Elektrolitski metala u sulfat rješenje treba anoda sa ove značajke: visoko elektrokatalitička aktivnost, dobre vodljivosti i dugo u life.Compared s Cink olovo srebra, Titan Cink ima bolje vodljivosti i ćelija napona može se smanjiti za 0,5 V. Ima osobine ušteda energije i smanjenje u potrošnji i nečistoće iz katode proizvoda je nizak, a kvaliteta proizvoda se može učinkovito poboljšati. Kao netopljivih anoda, ima bez zagađenja okoliša i ekološki prihvatljiv proizvod.

3. izdvajanje metala iz mješovite otopine klorida i sulfata

Kada mješoviti sustav klorida i sulfata elektrolize, cink evolutes klor i kisik u isto vrijeme, a anoda je u zahtjevnije radno stanje i korozije materijala je veća od jedan soli sustav. Elade tvrtka razvila Titan Cink s prijelaza kompozitne prevlake što je napravio za metala rafinerije u mješovite otopine klorida i sulfata, pod tim uvjetom, Titan Cink pokazuje dobre performanse. Na primjer, u proizvodnji kobalt, životni vijek možete doći do do 1 godine, i u osnovi rješavanje korozijskih problema.

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: