Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

MMO Titan Cink za metalne Electrowinning

U na electrowinning industriju, olovo dioksid anoda i mješoviti metalni oksid (MMO) anoda su dvije zajedničke opcije. Međutim, cink olovo dioksid nalaze se od tih nedostataka: teška onečišćenja okoliša, visoke potrošnje energije, krhke, teško proizvesti u raznim oblicima, premazivanje je jednostavno ostaviti.


S problemima okoliša povećava i stroge kontrole zagađenja, MMO motora postala naširoko koristi u industriji metala electrowinning jer ovaj MMO Titan Cink za metalne electrowinning nude čistač alternativne i značajne uštede preko Cink olovo dioksid.

Ovaj MMO anode se isključivo koriste u metalni oporavak sustava. Sustav se sastoji od taloženja ćelije na katodu, u metalu želite dobiti. MMO obložena Titan Cink anode koje su uronjene u fluidizirani zabranjeno provođenje čestica, to osigurava da su visoke razine masovnog prijevoza i niske energije. Metalni oporavak sustav se koristi za efikasan oporavak metala od razrijeđenih otopina gdje ne mogu smatrati konvencionalne elektroliza.

Metala koji mogu biti obnova mimo ovaj Metodije su bakar, nikal, Cink i kobalt i koristi u oporavak cijanida na temelju elektrolita od zlata, srebra, bakra, cinka i kadmija cijanida elektrokemijski uništen, zbog poboljšane anoda efikasnosti. Različitih metala ploča van na različitim naponima pa aplikacija ako različite napone omogućit će sve metale da se oporavio od mješoviti metalni otpadne vode.

Elade je u mogućnosti isporučiti i novih motora i za bojanje i servis za anode koriste za sve ove procese, posebno formulacija premaz za sulfat, je dizajniran za dugo trajanje i niska potrošnja.Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: