Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Lijevanje platine kvalitete, pisanje kvalitete legenda

          

Kvaliteta je uvijek spas za opstanak i razvoj tvrtke, posebno u industriji elektroda. U proteklih 10 godina, više od 95% od narudžbe su prilagođene, prilagođene materijala, veličina i aplikacija, općenito ne mogu zajednički koristiti proizvod između klijenata. Ako kvaliteta je bezuvjetno, skupi proizvod je gubitak.

 

To zahtijeva Elade stići do 92% kvalificiranih stopa proizvodi prvi put i bez dionica, mora biti brzu isporuku, u jednu riječ, lijepo i brzo! Elade proizvodi proizvode strogo u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom ISO9001: 2008.

Danas želimo vam ispričati priču o Elade odličan premaz tima, usko su vezani za kvalitetu elektrode, svog proizvoda kvalificiranih stopa dosegla do 98% na prvi put. Tim od 5 članova, stari monitor-Jun, premaz igrača - Ya i Fang, asistent - Jing i Chong.

U stvari svaki post je obični, sigurno si znatiželjan, kako tim baci platine kvalitete. Prvo molim vas slušati glasove od neke važne osobe:

Autor: Elade tehničkog direktora, kako komentirate ih?

Tehnički direktor: Mislim da su posebno odgovorni, koji mogu imati teškoće i podnijeti težak posao. Znaš, kvaliteta premaza može se suditi po očima, oni bi tako visoke kvalitete stopa, većina kritične točke je jak samo-zahtjevi i posebno snažan osjećaj odgovornosti. Elade snažno razvija niz novih tehnologija, ovi momci su pomogli bolje služiti klijentima.

Autor: Zašto preporučuješ da napiše ovaj tim priču?

Voditelj proizvodnje: prvo, tima radne sposobnosti je jaka s prve klase profesionalne vještine i bogato iskustvo, oni pridržavaju linija i efikasno izvršavanje zadataka, što više svog koheziona sila je vrlo jaka i stabilna, njihov prosjek radno vrijeme iznosi više od 3 godine. Oni su zajedno kao šaka, u istom smjeru, šaka je vrlo moćan kada davanje udarac.  Ostvarena temperatura doseže 36 stupnjeva, ponekad njihova radna odjeća može biti istisnuta voda, i dalje nastaviti raditi, to je malo.

Autor: možete li komentirati monitor Lip?

Voditelj proizvodnje: njegove osobne sposobnosti je vrlo jaka, i on je svestran, kao dio zidne opeke, gdje ima vjetra, gdje može biti blokiran i zaštićena. On majstora vještine - fluorid argon za varenje, i može raditi Strojna obrada i premaz radionica. Pa on može raditi sve strojeve u radionici.

Tim može napraviti visoke kvalitete, to je usko vezano za njegova dobra koordinacija, napredak kontrole i kontrole kvalitete. On para mozak i riješiti probleme u vrlo teškim situacijama.

Autor: Ti nagrađeni dobrom društvu osoblje za dvije godine, kako si to napravila?

Lipanj: Samo da rade dobro, ako ne izvedeš dobro, bolje je ići spavati.

Autor: vodiš tako dobar tim, što je tvoje tajne?

Lipnja: ha ha, pretpostavljam da kao obitelj upravljati i osigurati da svi mogu biti sretni da rade ovdje. U tuđe cipele i osjećam kako se osjećaju, to je lako napraviti drugi zadovoljni u srcima.

Autor: čuo sam da u 2012., tvrtka razvio patentiranu tehnologiju proizvod - fleksibilni linearni anoda, i uskoro dobila nalog od 2000 metara, ali bilo je nekih problema, kako ćete riješiti problem?

Lipnja: većina ljudi su bili još uvijek nije upoznat sa naših proizvodnih linija i opreme, što je više smo Power PC od, ali Dostava je hitno. Imam moći iz susjedne tvornice, prevladao teškoće, svi radio cijelu noć, napokon smo isporučili robu na vrijeme sljedećeg dana.

Autor: mogu komentirati vaš tim pripadnicima

Lipnja: siguran. Ti i fang su tvrtke odličan premaz četkanje osobe, kvaliteta proizvoda su usko povezani s njima, rade vrlo pažljivo. Prije pranja, oni će provjeriti napredak kartica pažljivo, razumjeti kupca zahtjeve i svrhu, odlučiti osnovni materijal sa bez ogrebotina, bez točke i veličine je ispravan. zatim maske i rukavice za četkanje, kretati oprezno, kako bi se osiguralo da nema ogrebotina anode. Za vrijeme obloga, ako problema, oni će izvješće vođe timely.after četkanje, oni će provjeriti opet premaz uniformi dosljednost. Imaju 3 pregleda postupaka.

Jing i chong aktivno, raditi. Prošle godine puno Cink olovo dioksid narudžbe, radio je vrlo teško. Nedavno, proizvodimo spremnik za red, postoji procedura stavljanja ugljičnog praha u. Chong okrenuo tamno lice nakon događaj taj postupak. On mirovati dok završava.

Autor: imate li bilo koji plan za budući rad?

Lipnja: tu je nije najbolji, samo bolje, mi ćemo elektrode kvaliteta više i više.

Elade nije samo vaš profesionalni proizvođač elektroda proizvoda, ali i pomoći u rješavanju problema relavant. Elade imaju mnoge odlične momčadi, lijevanje platine kvalitete i pisanje legenda, koja čini Elade je tehnologija doći do međunarodne naprednoj razini i imaju klijente diljem svijeta. Elade iskreno Veselimo se suradnji s vama!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: