Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Osigurati sve da se uradi pa-Elade odličan zaposlenika priča

Fakultetsko obrazovanje i iskustvo mehanički proces, Xiaodong Qin pridružio Elade Feb, 2014 i nakon godinu dana, on je radio kao kontrolor kvalitete u radionici. Na 10 godišnjice Elade, dobitnik je nagrade odličan zaposlenika Elade.

Nakon što je čuo tražeći komentare na Xiaodong Qin, Voditelj proizvodnje nasmijala i mislila 2 sekunde, njegovi Komentari bili su sljedeće:

"Xiaodong Qin radi hard i pametan, on je posebno strog sa kontrole kvalitete i sve pojedinosti moraju pregledati pažljivo! Zato sam preporučio da bude odličan zaposlenika.

On radi sa super ozbiljno. I on je vrlo ljubazan, strpljiv i dobar u jasnu komunikaciju. Upravljanjem dobra statistika, ima grešku u svom radu.

Znaš, mi elade pridajemo veliku važnost kontroli kvalitete, proizvod zadovoljstvo stopa je bila više od 97%, bezuvjetno proizvodi su zbrinuti u radionici. "

Intervju riječi su sljedeće:

Reporter: da li volite raditi u Elade?

Xiaodong Qin: da, naravno, svaki dan imam dobar radni dan ovdje i ja uživati odgovoran je za svoj rad i osobno.

Novinar: Zasto raditi tako teško i dobro?

Xiaodong Qin: moramo živjeti naše trenutke, ako ja to, ja se da stvari da se vrlo dobro. Znaš, svaki dan je naša, ne drugima. Ako mi samo mislimo da je za klijente, kako možemo kontrolirati i garancija kvaliteta? Nikada kao da žalim, samo ja to dobro. Kao naš predsjednik je rekao: prije svega, morate se osjećati dobro zbog proizvode te proizvode!

Hehe, ne mislim da Xiaodong Qin je rad holic, zapravo je osobito briljantna i romantično. Vikendom, voli voziti bicikl i ići posjetiti svoju ženu, a onda joj da igra badminton.

Ikada u ime radionica, sudjelovao je u profesionalne kvalitete i proizvod znanja konkurencije i engleski natjecanje. Sljedeći je njegov nacrt govora. Iako uz neke greške, to je tako lijepo, veselo i ohrabrujuće!

Kao što Xiaodong Qin napisao govor nacrt:

S deset godina razvoja, Elade je kao jaka orao, i svatko od nas je zamahu. Dok smo radili zajedno, Elade je budućnost će biti ljepše!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: