Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Zavoljeti Elade

U novoj godini's gala od 2016, Min je dobio "odličan novi zaposlenik". Bio je iznenađen, i mislio je da on nije imao boljih performansi u radu od drugih u ovu aktivnu i pozitivnu radnu okolinu. Doista se čini razumljivo i lijep.

Min rođen 1989 i diplomirao koledž za vrijeme biti vojnik. U Siječanj 2015, počeo raditi u Elade i radi vrlo teško i pametan. Bilo koji zadatak uređen je dobro napravljena od njega i također je početni završiti neke zadatke koji su bili raspoređeni.

Ovdje su neke intervju dijalozi:

Novinar: koje su vaše obveze u svakodnevnom radu?

Min:Doing premaz i neke druge pomoći work.for primjer, danas radimo premaza za krilne anoda (Titan piramida za mmo anoda, katodna zaštita, more platforme, od korozije, morsku vodu itd)

Novinar: čini se da vam se sviđa više oblika u radu.

Min:yes, možemo naučiti i poboljšati puno.

Novinar: kažu da često nude pomoć drugim kolegama u tvornici?

Min:yes, to je good.last godine, imali smo velike narudžbe-selektivne elektrodepozicija metala (aplikacija: elektroliza ekstrakt metala kao cooper). Radimo zajedno za jedan cilj i osjećaju puno bliže unutar.

Novinar: Kako ti se radi ovdje?

Min: uzeo sam malo vremena da se navikneš, i počeo sam da volim raditi ovdje. Imamo dobre volje raditi, znaš, u jutarnjim satima, mi čišćenja zajedno i dobrodošli novi dan, drago mi je da izvan Opis.

Novinar: upravo na ovu točku?

Min:haha, naravno da ne. Imamo vrlo dobre socijalne politike. Mi smo slični charactered ljudi. Nakon narudžbe, mi bi bili sigurni pa volja. I mi rado razgovarati i riješiti probleme zajedno.

Novinar: koji je tvoj plan za budućnost?

Min:IT je vrijeme da se smiri. Planiram raditi bolje ovdje i uživati u smislu sadržaja i nadam se da imaju bolju budućnost.

Novinar: haha, smiri? Padne u ljubavi s djevojkom Elade?

Min:hehe... (lice isprati i nasmiješio se.)

Elade je lijepa i privlačna djevojka, također ima majka ljubavi za svoje osoblje i klijente. S povjerenje, mi smo na put i bolje nego jučer. Dobrodošli pobjeda suradnje s vama!

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: