Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Categories

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Vijesti > Sadržaj

Obećanje je dug

Priča o < obećanje je dug > je vrlo popularan među nama, to znači ispunjenje obećanja ćemo napraviti. To je lako reći, ali teško za napraviti, pogotovo kada je u pitanju komplicirano dostave pitanja o međunarodnom poslovanju.

Dobili smo Elade Tech, plaćanje naloga za suđenje iz slavne i velike tvrtke koja je specijalizirana u projekte katodne zaštite 18 travnja 2016. Roba je 8 komada MMO cjevasti anoda se testirati, u pripremama za dolazak bulk narudžbi. Klijent treba testirati robu što je prije moguće, mi potpuno smatra potreba klijenata i obećao da će isporučiti robu u 2 dana. Dva razloga kako slijedi:

Na prvo, imamo zaliha materijala Titan cijevi. To je jedan od profesionalnih operacije poboljšati zadovoljstvo klijenata koje pohranite materijal vruće prodaja proizvoda u skladištu i skraćivanje radnog vremena.

S druge strane, Nedavno smo imati puno bulk narudžbi u proizvodnji i može obraditi robe u električni otpor peći zajedno. Iz expections, zbog ranije zahtjeva isporuke druge robe, na dan 19. travnja, morali smo sinteriranje 8 Titan cjevasti motora u peć da uhvati korak s datum isporuke. Pet sati sinteriranje, struja cijenu rmb 1000, a kamoli druge troškove kao troškove rada. Kako to učiniti? Voditelj proizvodnje odlučio je bez oklijevanja: Unatoč nekoliko stotina dolara vrijednosti narudžbe, unatoč gubitka novca, moramo uhvatiti s datumom isporuke!

Roba je spremna, ali klijent je imao posebno pakiranje zahtjeva-karton kutija, dužine 1000 mm. Uobičajeni način je drveni box pakiranje za međunarodni dug transport. PVC cijevi i mjehurić oblozi su kupili prije vremena otkup, ali bilo je teško naći u kartonskoj kutiji. Kupovina voditelj pitao puno pakiranje dobavljača i tražili u pakiranju stvari tržišta, ali sve nije uspjelo.

Jedan od naših tehničara isporučeni novi debeli, ali to nije dovoljno dugo. Prodavač Hayon pokušao je najbolje i konačno pronašli debele TV kartonskoj kutiji, 1200 mm dugo, dobra dužina! Nakon Zvjezdane staze je redizajn i ponovno rezanje iz pakirnica ime mu qing xiaodong, viši je kartonska kutija bila dovoljno dobra za pakiranje cijevi motora. On je poznat po svojim odgovornim i profesionalnim Duha u Elade Tech. Dobro pakiranje opet pobijedili veliki Pozdravi od klijenta i strenthened klijenata povjerenje buduće suradnje.

Još jednom, Elade tehnologija ujedinjeni kao jedno i fulfiled obećanje to predati robu dobre kvalitete na vrijeme. Klijent ne znam Elade ljudi gubitak i poteškoće smo se upoznali, samo usmjerena na staviti u praksu pa: obećanje je dug.

Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: