Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Dom > proizvodi > ICCP anoda > Sadržaj

Anoda grijača vode

Anoda grijača vode

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina vode grijač za proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam anoda grijača jeftini vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas. Električni bojler može istjecati voda i...

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih Kina vode grijač za proizvođača, a s profesionalne tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam anoda grijača jeftini vode dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas.

Električni bojler može istjecati voda i struja nakon korištenja neko vrijeme, to je uglavnom za razlog magnezija štap konzumirati ali ne zamijeni u vrijeme, voda grijač spremnika postati korozije i perforacije. Općenito, vodu grijači magnezija štap mora zamijeniti svake dvije godine. Zbog kvalitete razlika vode neki bojler može pokrenuti koristite manje od godinu dana. Kratak životni vijek, čestim zamjena čini trošak povećati. Načelo razlog korozije spremnika grijač vode je Cl-korozija u vodi. Kvalitete vode širom Kine je drugačiji i to je teško pronaći efikasan zaštićivanje Metodije.

Water heater anode rod

Mješovitih oksida metala (MMO) Titan elektrode koje pruža naša tvrtka kao pomoćni anoda, vode grijač radi kao katoda, oni oblici zaštite sustava u vodu bojler koji također usluge kao vođenje medij. Kada struja prolazi kroz elektrode, Cl-u vodi kreće prema anoda i koncentrat, Cl-na strani katode će postati razrjeđivanja. Grijač spremnika za vodu kao katoda u redukcijskih okruženju, to može skratiti brzinu korozije spremnika i proširiti svoj životni vijek.

Hot Tags: vode bojler anoda, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: