Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Elektroda Platinised Titan ionizator vode

Elektroda Platinised Titan ionizator vode

Ionizator vode radi na jednostavnom principu elektrolize. Bilo koju vrstu ionizator vode ima dvije elektrode staviti u kontejner vlasništvo dvije komore odvojene polu-propusnu membranu. Dvije elektrode - pozitivni i negativni, su stavili u dvije odvojene komore i struja je prošao...

Ionizator vode radi na jednostavnom principu elektrolize. Bilo koju vrstu ionizator vode ima dvije elektrode staviti u kontejner vlasništvo dvije komore odvojene polu-propusnu membranu. Dvije elektrode - pozitivni i negativni, su stavili u dvije odvojene komore i struja prolazi kroz njih. Ionizacije odvija na prolazak struje kroz elektrode. Otopljenih minerala se privlači bilo pozitivne ili negativne elektrode, stoga jedan od komore će imati kisele vode dok će drugi imati alkalne vode. Alkalna voda je za piće svrhu, budući da je kisela voda za dezinfekciju ili sterilizaciju.

platinised titaium anode

Ključni faktor za kvalitetan ionizator vode je materijal elektrode. Većina dobar ionizatori na tržištu koristi elektrode izrađen od platine prevuči metalnim kopčama ili mješoviti metalnih oksida premaz na razredu 1 Titan. Titan će otapaju u ionizirane vode kao jeftin metal kao i nehrđajućeg čelika. 2G ionizator koristi razreda 1 Titan elektrode se pozlaćen sa dobar Električni vodič s dugovječnost izgrađen u posljednjih 10 godina to će također otapaju tijekom elektrolize. Inox je korišten za ionizator vode elektrode u kasnim osamdesetim i je biti prikladan materijal jer oni traju više od nekoliko godina. Industrija počela koristiti Titan obložene platine ili Titan baza obložena s mješovitim metalnih oksida u ranim 1990-ih jer će trajati zauvijek.

water ionizer platinised titaium anode

Elektrode ionizator vode su jedan od najvažnijih komponenti i to spada u dvije osnovne kategorije – stan ili mreže, ravne ploče su prilično jednostavan i gladak, bez teksture. Samo titanijumsku pločicu sa platina premaz. Mrežaste ploče dolaze u raznim varijacijama. Ove ploče početi sa kruto tijelo komad od visokokvalitetnog titana koji je zatim teksturom u nekoliko različitih načina. Tanjur je bio "teksture" je dvostruko obložene sa platina. Mrežaste elektrode se koriste temelji se na slojeve električne vodljivosti koje ukazuju da teksturom metalne površine su bolji vodiči električne energije nego stan metalnih površina kada obložena squaremeter su iste. To je razlog zašto većina novijih vode ionizator tehnologija sada koristi elektrode s nekom vrstom mreže dizajn. Ima premaz spada u mješovite metalnih oksida premaz i platine, općenito, mješovite metalnih oksida premaz elektroda je dobra vodljivost i manje skupo usporediti sa platinised Titan elektrode, dok platinised Titan Cink anode su bolje vodljivosti.


Hot Tags: voda ionizator platinised Titan elektrode, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: