Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodati: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Dom > proizvodi > ICCP anoda > Sadržaj

MMO žičane Anode

MMO žičane Anode

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača anoda Kina mmo žice, i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftini mmo žice anoda, Titan žice za dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas. MMO žičane Anode se uglavnom koristi za...

Shaanxi Elade novi materijal Technology Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača anoda Kina mmo žice, i s profesionalnim tvornice mi smo u mogućnosti pružiti vam jeftini mmo žice anoda, Titan žice za dobre kvalitete. Dobro došli na veliko proizvodima od nas.


MMO žičane Anodeuglavnom se koristi za kontinuirano horizontalne anoda tlo krevet, incontinuous vertikalni površini, tlo skladišne opreme, podzemne skladišne opreme, kabelsku zaštitu, vodu za brodove, i vode tretman opreme, itd. Istaknuti je visoka plin evolucija potencijalnih.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Susret ASTMstandard B256 razreda 1or razred 2.Žice za parametar:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; srequest.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

Continuoushorizontalgroundkrevet;

Discontinuousverticalgroundkrevet;

Iznad tla tankovi;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Vode bojler koroziju;

Watertreatmentequipment.

Najveća prednost jeMMO Titanium žica anodaje visoka plin evolucija potencijal, u osnovi nema plina evolucija u potencijal katodne zaštite (Zaštita na-850 Mv, općenito poželjno da -1,2 V, vs CSE, u odnosu na Cu/zasićene i CuSO4 referentne elektrode), što eliminira sigurnosnih rizika. Ima i drugih prednosti kao što su Niska gustoća struje, vrhunsku uštedu, izvrsna stabilnost, snažna kombinacija prevlake i podloge i dug radni vijek.

Još jedan od naša jedinstvena prednost titana anoda je priprema sirovina, koja je posebno razvijena tri generacije inženjera na temelju praktičnih radnih uvjeta. Elade su samostalno u vlasništvu tehnologije za stvaranje anoda aktivni dodatak za rutenij spojeva, Iridium spojeva i Platinum spojeva posebno se koristi za polje anoda. Elade surađuju s BAOTI grupe, Western Metal materijala i BAO Steel Group za proizvodnju Titanij materijal za Cink po međunarodnim kriterijima, cijeli proces je dobro kontrolirati tijekom taljenje, lijevanje ingota i valovitih ploča. Titan materijal ima potencijala, površine nije lako da otvrdne koji povećavaju puta premaza na podlogu i onda smanjiti troškove veće korozije. Elade uzeti više naprednih tehnologija elektrostatski premaz, izotermna tlaka i specijalni plin pristranosti osigurati čak i premaza, kojim su sigurni aktivnosti i dugovječnost.

Hot Tags: MMO žice anoda, Titan Cink anoda žice, Kina, proizvođač, tvornica, veleprodaja, jeftini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: Br.32, Chuanghui cesta, novi Hi-Tech zona, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošte:helen@sxelade.com
Share: